Qui Som

Hola! Em dic Anna i sóc emprenedora. M’encanta la natura i defenso un estil de vida saludable i en concordança amb el planeta.

Després de viure durant un llarg període de temps a Escòcia, vaig decidir tornar a casa meva i oferir una solució a la necessitat que estem vivint aquests dies.

El fet de viure en un altre país, conèixer gent de totes les parts del món, em vaig adonar que la necessitat era global. La situació en què ens trobem necessita de petites accions, que si les unim totes, aconseguirem una gran acció que millori la nostra salut i la del nostre planeta.Pensant en l’equilibri d’una bona alimentació que no faci mal al nostre entorn va néixer la idea de Bon Granel

“Sé el canvi que vols veure en el món”. Mahatma Gandhi

A Bon Granel estem molt conscienciats per la present necessitat; no tenim Pla B, no hi ha planeta B.
Per això, presentem la nostra botiga com un impuls a una alimentació saludable i sense residus. Fem una crida social al sentit comú i a la reflexió personal. “Sé el canvi que vols veure en el món” Mahatma Gandhi.
Ens encanta compartir aquests principis amb més gent, per això volem oferir tallers i cursos a la nostra botiga quan la situació actual millori. T’animes a actuar per canviar el futur del planeta?
Vine a visitar-nos a la nostra botiga de Barcelona, a l’encantador barri de Sants. T’hi esperem!

anna y jorge bon granel

La nostre botiga