La teva botiga a granel

ALIMENTACIÓ RESPONSABLE, SALUDABLE I SOSTENIBLE

La teva Botiga a Granel a Barcelona

A Bon Granel oferim productes d’alimentació convencionals, ecològics, artesanals i de primera qualitat. Visita la nostra botiga a granel a Barcelona o compra des de qualsevol punt d’Espanya a través de la nostra propera botiga on line.

Som especialistes en arrossos, farines, pastes, llegums, espècies, cereals, llavors, mels, fruits secs, fuita deshidratada, tes, cafès ecològics, i molt més.

Descobreix ara una alimentació responsable, saludable i sostenible.

tienda a granel en barcelona bon granel

Descobreix una vida...

Responsable

Emporta’t la quantitat que necessitis comprant a granel; d’aquesta forma reduïm considerablement la generació de residus i contribuïm de manera responsable amb el medi ambient.

Saludable

Disposem d’un ampli ventall de productes de primera qualitat i ecològics. Torna als orígens, amb els nostres productes naturals podràs alimentar-te de manera saludable.

Sostenible

Porta el teu propi envàs o fes servir una de les nostres bosses biodegradables. A més, els nostres productes estan cultivats de manera sostenible. Posem el nostre gra de sorra per a conservar el planeta.

La nostra filosofia

foto anna

Productes de qualitat

En la nostra botiga a granel a Barcelona trobaràs més de 400 productes de primeríssima qualitat, entre els quals destaquen els nostres productes ecològics.

Atenció propera

Ens agrada que et sentis com a casa, oferint-te una atenció propera i personalitzada. Explica’ns el que necessites i estarem encantats d’ajudar-te.

Zero residus

Defensem el zerowaste, estem molt conscienciats en generar el menor residu possible; tot a la nostra botiga està pensat per a això.

Slow Shop

Ens agrada el que és artesanal i tradicional; no es tracta d’anar més ràpid sinó d’anar millor. Apostem per un ritme més pausat, tot tenint cura dels detalls i millorant l’experiència entre persones.

Portada-Recetas-Stories

Bloc i Receptes

Al nostre bloc trobaràs interessantíssims articles sobre vida saludable, medi ambient, receptes increïbles i multitud de consells i d’informació.

Treu el xef que portes a dins i gaudeix de la cuina!

La nostra botiga a granel a Barcelona

A la nostra botiga a granel a Barcelona, t’atendrem amb molt de gust. Més de 400 referències t’esperen. Estarem encantats d’assessorar-te si ho necessites.

També tenim intenció d’oferir periòdics tallers de cuina i nutrició quan la situació ho permeti. Informa’t i uneix-te al consum responsable!